Naadloos fotobehang

Totaalservice

Bij NuovaCorte kunt u rekenen op een totaalservice vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Met onze kennis op het gebied van fotografie vervullen wij graag een ondersteunende rol als het gaat om het ontwerp en onze ervaren monteurs komen het bij u op locatie aanbrengen.

Naadloos fotobehang geeft een bijzonder accent in uw kantoor, kantine of bedrijfsruimte, maar natuurlijk ook bij u thuis. De materiaalkeuze is hierbij van groot belang. 

Wat zijn de voordelen?

RoyalTex

Onze RoyalTex fotobehang is een kwalitatief zeer hoogwaardig Europees product en wordt geleverd met een B1 brandcertificaat. Het is daardoor ook geschikt voor  toepassingen in openbare ruimtes. RoyalTex  is afneembaar en kras- en stootvast. RoyalTex is leverbaar met een maximale hoogte van 490 centimeter en een maximale breedte van 20 meter.

RoyalTexPro

Worden er hogere eisen gesteld aan brandveiligheid dan is onze RoyalTexPro altijd de beste optie. Ook dit  fotobehang is een kwalitatief zeer hoogwaardig Europees product, maar heeft daarbij een C-s1, d0 brandcertificaat. Het is pvc-vrij, geurloos, waterafstotend en kras- en stootvast. Bovendien reflecteert het licht niet op onze RoyalTexPro, waardoor het zeer geschikt is voor ruimtes met veel daglicht. Daarom wordt het veel toegepast in kantoren, hotels, overheidsgebouwen, musea, ziekenhuizen, zorginstellingen en bedrijfsruimtes. RoyalTexPro is leverbaar in een maximale hoogte van 300 centimeter en een maximale breedte van 12 meter.

Waar moet de muur aan voldoen?

Voor een mooi resultaat heeft een egale ondergrond de voorkeur. Wij adviseren een glad gestucte muur die droog, stof- en vetvrij is. Is dit niet het geval? Ook geen probleem: wij hebben altijd een oplossing! Zit er een deur in de muur die u wilt uitsparen of een afwijkende hoek? Bij het aanbrengen van het materiaal houden we hier rekening mee.

Enkele projecten

Previous
Next

Advies nodig?

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en alles in te meten. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.

Interesse?

Wij leveren altijd maatwerk en komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk adviseren wij ook over alternatieven.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, of vul het offerteformulier in.