Over ons

Kennis van fotografie

Of het nu gaat om uw logo op de muur, een tekst of een foto, wij kijken altijd met een scherp oog naar uw beeldmateriaal, printen het in de beste kwaliteit en komen het bij u op locatie vakkundig aanbrengen. Onze kennis van fotografie komt hierbij goed van pas. Met NuovaCorte kiest u voor kwaliteit en service! 

Flexibel

NuovaCorte bestaat uit een klein team en is opgericht in 2018. Voor de montage hebben wij een vast team van vertrouwde vakmensen om uw project te realiseren. Bij het inplannen van werkzaamheden op uw locatie houden we zoveel mogelijk rekening met uw agenda. Ook wanneer u haast heeft is er veel mogelijk. We steken graag de handen uit de mouwen om u te helpen.

Service

Naast metal-art hebben wij ons gespecialiseerd in wandvisuals. Dit is altijd  maatwerk, geheel ontworpen naar uw wensen. Bij NuovaCorte staat service centraal. Voor het beste resultaat is creativiteit, kennis en duidelijke communicatie noodzakelijk en dat vindt u niet overal. Wij zijn trots op ons bedrijf en wat we doen en dat merkt u als u samenwerkt met NuovaCorte.

Ons werk doen we elke dag met plezier. Het moment dat we samen met u het eindresultaat van een project bekijken en allemaal tevreden zijn geeft ons de meeste voldoening. Daar doen we het voor.

Voor wie?

Onze klanten variëren van lokale ondernemers en organisaties voor kinderopvang tot scholen, zorginstellingen, musea, ziekenhuizen, ministeries en multinationals. We zijn op ons best wanneer we de ruimte krijgen om iets moois voor u te bedenken én te maken. Zo profiteert u optimaal van onze kennis en ervaring. Natuurlijk staan uw wensen altijd centraal. We zijn er trots op dat veel bedrijven en organisaties vertrouwen in ons hebben en zich regelmatig melden met een nieuwe opdracht

Waar u ons kunt vinden?

NuovaCorte Hoek van Holland