Textielframes

Wat zijn textielframes?

Textielframes bestaan uit een aluminium frame waarin een fotodoek wordt gespannen. Het is een mooi alternatief voor naadloos fotobehang, bijvoorbeeld wanneer de ondergrond niet egaal genoeg is. Je kunt er een gehele wand mee bedekken, maar het kan ook gebruikt worden in een kleiner formaat net als bij een fotolijst.

Het frame wordt tegen de muur gemonteerd, maar kan ook als losse scheidingswand worden gebruikt. Stopcontacten zijn geen probleem. Wij werken er zorgvuldig omheen zodat u ze gewoon kunt blijven gebruiken. De fotodoeken zijn eenvoudig uit te wisselen en de frames kunnen ook weer makkelijk worden verwijderd. Textielframes zijn dus ook geschikt voor tijdelijke afbeeldingen.

Akoestische textielframes

Een akoestische textielframe is ideaal om een kantoorruimte een nieuwe uitstraling te geven en gelijktijdig de akoestiek te verbeteren. Soms is het in een ruimte zeer rumoerig en wil je een combinatie van verschillende maatregelen.  Een akoestisch textielframe met textieldoek kan dan de oplossing bieden.

De holle ruimte achter het fotodoek biedt de mogelijkheid om de ruimte op te vullen met geluiddempend materiaal. Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden in de frames. Vilt van 10 mm dik, tot isolatieplaten van 70 mm dik. Al naar gelang de toepassing en esthetisch effect. De isolatieplaten die wij in onze 50 mm dikke frames gebruiken, zijn 40 mm dik, van Nederlands fabricaat en 100% recyclebaar. Met een absorptiecoëfficient van meer dan 1 (!) hebben deze panelen een bijzonder goede akoestische werking.

Textielframes met LED verlichting

Wist u dat wij ook LED verlichting toepassen in onze textielframes? Op deze manier krijgt uw foto een extra grote attentiewaarde!

Wat zijn de voordelen?

Textielframe met Ledverlichting
Textielframe met akoestische demping

Meer weten?

Benieuwd welke wandvisual geschikt is in uw situatie? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak.